White Forest Oy

Vuodesta 1995

White Forest Oy on vuonna 1995 perustettu keittiö­ ja kylpyhuonekalusteiden vähittäismyyntiin erikoistunut liike, joka toimittaa kotimaiset ja laadukkaat kaapistot, säilytysjärjestelmät sekä liukuovet, järkevään hintaan. Toimitukset hoituvat nopeasti ja aikataulussaan suoraan omalta varastoltamme.

Myymälämme, toimistomme ja varastomme sijaitsevat saman katon alla Vantaan Varistossa. Laaja tuotevarastomme takaa nopeat toimitusajat – saat keittiökalusteet mukaasi osina jopa heti! Henkilökuntaamme kuuluu asiantuntevien myyjien lisäksi kokeneita puuseppiä.

Asiantuntijat apunasi ja nopeat toimitukset

Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua suunnittelussa sekä käyvät tarkistusmitoilla sovittaessa. Valikoimastamme löydät tukkuhintaan kotimaiset laadukkaat kaapistot, säilytysjärjestelmät ja liukuovet.

Laaja tuotevarastomme takaa nopeat toimitusajat, saat keittiökalusteet mukaasi osina jopa heti! Varastostamme löytyy nopeaan toimitukseen myös perusvalkoiset ovet sekä muutamia tasovaihtoehtoja.

Myymälämme, toimistomme ja varastomme sijaitsevat saman katon alla Vantaan Varistossa, Martinkyläntie 63. Tervetuloa!

Mittatilaustyöt

Kokeneet puuseppämme räätälöivät tilauksia vaativiinkin tarpeisiin. Tehtaan 2 täysin uusittua ja nykyaikaista linjastoa takaavat toimitusvarmuuden myös mahdollisissa häiriötilanteissa.

Kalusteet, totta kai, valmistuvat aina sovittuun aikaan!Tavarantoimittajat

Kotimaisuus, laatu ja asiakkaiden turvallisuus on meille äärimmäisen tärkeää. Tämän vuoksi olemme valinneet tavarantoimittajiksi vain luotettavia ammattilaisia. Näin sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja oman kotisi laadusta.