Löydä uusi keittiösi meiltä

Keittiö on kodin sielu. Herätä keittiösi henkiin kotimaisilla, kauniilla, kestävillä sekä käytännöllissillä keittiökalusteilla.

Kauniit, kestävät ja kotimaiset kalusteet

Meiltä löydät keittiöösi sopivat kaapistot, hyllyt, laatikostot ja tasot. Kaikkien keittiökalusteidemme rungot valmistetaan vahvoista materiaaleista kuten kotimaisesta lastulevystä, puusta ja laminaatista.

Tiedämme, että elämä saattaa yllättää, jonka vuoksi varastoimme kalusteet itse. Näin toimitusajat pidetään nopeina vaativissakin tilauksissa. Jokainen koti on erilainen, jonka vuoksi teemme myös runkojen muutostyöt. Valmistamme myös erikoiskaapit kuten alakulma­ ja piilonurkkakaapit, jotka mahdollistavat tehokkaan tilankäytön etenkin pienissä tiloissa.  Kodin sielun kanssa ei tarvitse tehdä kompromisseja.

Jätä yhteydenottopyyntö

Yhteydenottolomake

Vastaamme viesteihin tyypillisesti saman jo työpäivän aikana!

Inspiraatiota keittiöön

Kestävä ja tyylikäs keittiö palvelee sinua pitkään, eikä siitä hyvin toteutettuna pääse loppumaan säilytystila. Keittiö on kodin sielu, jossa aloitat päiväsi ja rauhoitut illalla.

Hae inspiraatiota keittiöösi oheisesta kuvagalleriasta tai suunnittele unelmiesi keittiö suoraan suunnitteluohjelmallamme.

Tule käymään paikan päällä tai pyydä tarjous!

Esitteet

Carlo Casagrande

Hahle

Rahoitus

Suunnittele, toteuta ja maksa joustavasti oman aikataulusi mukaan.